Our Company Logo

 

DIENSTEN

Kortgezegd verlenen wij advies, hulp en ondersteuning bij de promotie van u en uw werk via print en web.

 

WWPublicITy werkt samen met professionele grafici en fotografen om uw werk of produkten op een professionele wijze te presenteren in de vorm van bijvoorbeeld een website, advertentiecampagne of catalogus.

 

Desgewenst verzorgen wij ook de ontwikkeling en realisatie van een professionele website en helpen wij u bij opzetten van een betrouwbaar hostingaccount.

 

Onze primaire doelgroep bestaat uit artiesten, kunstenaars, muzikanten, fotografen en galleriehouders waarbij onze speciale aandacht uitgaat naar kleine zelfstandigen met een smal budget.

 

 

SPECIALISATIE

WWPublicITy heeft zich de afgelopen jaren met name gespecialiseerd in het presenteren van fotomateriaal via het Internet.

 

Hierbij streven wij steeds naar de perfecte balans tussen een optimale beeldresolutie en de snelheid waarmee de beelden geladen worden. Het is immers van belang dat uw presentatie een juist beeld geeft van uw werk of produkten terwijl u de bezoeker van uw website niet wilt afschrikken met te lange wachttijden.

 

Uiteraard besteden wij veel aandacht aan de manier waarop er door uw portfolio gebladerd kan worden. Onze websites kenmerken zich door eenvoud en snelle werking waarbij de bezoeker nooit "de weg kwijt" is.

 

 

 

 

«« Terug